nieuws

Korting op GildenEvent12

Geen categorie

Vakmensen in de horeca, zorg en recreatie kunnen tot 1 september gebruikmaken van de vroegboekkorting voor GildenEvent12, het jaarlijkse inspiratietheater van het Koksgilde en het Gastvrijheidsgilde in samenwerking met de vrienden van beide gilden. Het evenement vindt plaats op maandag 1 oktober van 10.00 tot 19.30 uur in CineMec in Ede.

Korting op GildenEvent12

Het thema van GildenEvent12 is ‘Meesterlijk’. Gasten krijgen naast een unieke 3D opening en een live tonijnshow de mogelijkheid drie interessante masterclasses of presentaties bij te wonen van vakmensen zoals Onno Kokmeijer, Milo Berlijn en Pascal Jalhay. Het programma wordt voor een groot deel mede verzorgd door onder ander SVH Meesterkoks, Meester Gastheren en- vrouwen, Wijnmeesters en Meester IJsbereiders. De meesters zijn aanspreekbaar op een speciaal Meesterplein. Verder kunnen bezoekers sessies bijwonen over koken, gastvrijheid, zorg en ondernemen.

Hans van Breukelen, voormalig keeper van PSV en het Nederlands Elftal en Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk verzorgen de afsluiting. Kijk hier voor het volledige programma. Belangstellenden kunnen tickets voor GildenEvent12 bestellen via deze site.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels