nieuws

Bewust ondernemen op Horecava 2013

Geen categorie

Culinaire professionals uit de horeca en de zorgsector kunnen van 7 tot en met 10 januari 2013 weer terecht in Amsterdam RAI voor Horecava 2013. Tijdens deze editie staat bewust ondernemen centraal.

Bewust ondernemen op Horecava 2013
PUUR

Themawereld Puur is de nieuwe plek op de Horecava waar food & beverage leveranciers en producenten te vinden zijn. Deze themawereld staat volledig in het teken van vers, biologisch, duurzaam, fairtrade, verantwoord eten en verantwoorde voedselproductie. Naast Puur vindt de beursbezoeker ook de populaire themawerelden Nachtleven, Hotel en Fastservice op Horecava 2013.

Nieuw tijdens Horecava 2013 zijn de trendbioscopen. Elke themawereld heeft zijn eigen bioscoop, waar een speciaal geproduceerde trendfilm ondernemers op nieuwe ideeën brengt. Ook themawereld Innoveer! met verrassende trends en innovaties wordt wegens succes geprolongeerd en biedt tevens plek aan de zestien bedrijven (en hun producten) die genomineerd zijn voor de Horecava Innovation Award 2013.

Kijk hier voor meer informatie over Horecava 2013. De beurs is ook te volgen op Twitter (@Horecava) en Facebook.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels