nieuws

GGNet wil meer succes tijdens Gastvrijheidszorg met Sterren

Geen categorie

GGNet moet volgend jaar op het podium staan bij Gastvrijheidszorg met Sterren. Dat is één van de doelen die Reint Scholten, manager stafdienst Services bij GGNet, voor ogen heeft. Hij deed onlangs onderzoek naar gastvrijheid bij de GGZ-organisatie.

GGNet wil meer succes tijdens Gastvrijheidszorg met Sterren
De Wieken GGNet Groenlo Genomineerd voor de gastvrijheidszorg Awards GGZ 2012

In zijn onderzoek keek Scholten vooral naar de omgang en communicatie tussen de verschillende medewerkers bij GGNet, evenals de rol van een leidinggevende en het effect daarvan op de patiënten. Hij concludeerde onder meer dat er op een aantal afdelingen een communicatieprobleem bestaat tussen de stafdienst Services en zorgmedewerkers. Zo voelen servicemedewerkers zich niet altijd serieus genomen door de verpleegkundigen. Andersom lopen servicemedewerkers soms onaangekondigd een afdeling op zonder zich te melden.

“Hoewel er veel goed gaat ten opzichte van het verleden, zie ik zeker nog verbetermogelijkheden”, zegt Scholten. “We zijn allemaal supertrots op wat we doen en als wij hiermee verder gaan, zit er voor ons in de toekomst zeker een podiumplaats in bij Gastvrijheidszorg met Sterren.“

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels