nieuws

Groenten steeds populairder bij instellingskoks

Geen categorie

Groenten staan steeds meer in de belangstelling van instellingskoks. Dat signaleert Technical Support Manager Berry Hoosemans van Bonduelle Food Service. “Het is aan ons om hen nu ook bewust te maken van wat ze allemaal nog meer kunnen doen met groenten.”

Groenten steeds populairder bij instellingskoks

Hoosemans wil instellingskoks helpen de mogelijkheden van groenten in te zien door ‘in de toekomst te investeren in meer contact met de koks’. Onder meer via social media. “Via verschillende social media willen we recepten en suggesties delen en, waar mogelijk, technische ondersteuning bieden.”

Smaakvariatie

Hoosemans is adviseur voor Bonduelle in Nederland, maar ook in België, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. “We zien al langer dat er in België veel aandacht is voor smaakverbetering van maaltijden voor ouderen, en dat er dus ook bij groentebereiding meer smaakvariatie mogelijk is. Groente is één van de drie maaltijdcomponenten bij een hoofdgerecht, maar groente mag uit gezondheidsoverwegingen best 50 procent van de maaltijd uitmaken.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels