nieuws

Inschrijving Horecava Innovation Award 2013 geopend

Geen categorie

De inschrijving voor de dertiende editie van de Horecava Innovation Award is geopend. Leveranciers en fabrikanten kunnen tot 9 november vernieuwende producten en diensten aanmelden voor deze prijs.

Inschrijving Horecava Innovation Award 2013 geopend

Een onafhankelijke vakjury beoordeelt alle innovaties in vier categorieën: Food & Beverage, Equipment & Services, Interior & Design en Concepts & Co-creation.

De jury maakt de zestien nominaties (vier per categorie) in de derde week van november bekend. Twee weken later krijgen de genomineerde bedrijven de kans om hun inzending te verdedigen voor de vakjury. Op maandag 7 januari 2013 worden tijdens de opening van de Horecava de winnaars bekend gemaakt. Aanmelden voor de wedstrijd kan via www.horecava.nl.

Vorig jaar nam IceWizard de Horecava Innovation Award mee naar huis. Zij wonnen de prijs voor hun Icefondue, een nieuwe vorm van fondue waarbij gasten ijs-tapas kunnen maken in stikstof van -196 graden (zie afbeelding).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels