nieuws

Máxima Medisch Centrum lanceert kwaliteitspaspoort

Geen categorie

Het Máxima Medisch Centrum gaat de kwaliteit van individuele medewerkers voortaan vastleggen door middel van een individueel kwaliteitspaspoort. In het paspoort komen de bevoegdheden, bekwaamheden en talentontwikkeling van medewerkers vast te liggen.

Máxima Medisch Centrum lanceert kwaliteitspaspoort

Bovendien stimuleert het de zorgmedewerker om zijn of haar bevoegdheden continu bij zich te houden. Hierdoor kunnen patiënten erop vertrouwen dat elke MMC-medewerker zijn of haar kwalificaties nu en in de toekomst op peil houdt.

Drs. Bruno de Hoogd, manager HRM van MMC: “Er is een bijzondere prestatie geleverd. Met dit paspoort geeft het Maxima Medisch Centrum invulling aan zijn ambities om voorop te lopen in het verder toetsbaar maken van kwaliteit van zorgprofessionals. De passie en de wil om – in het belang van de patiënt – het steeds beter te doen staat in alles voorop.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels