nieuws

BioVak 2013 deze maand van start

Geen categorie

De zesde editie van BioVak gaat op woensdag 23 januari van start in de IJsselhallen in Zwolle. BioVak is het grootste vakevenement voor de biologische sector.

BioVak 2013 deze maand van start
SONY DSC

Tijdens de vakbeurs worden de nieuwste innovaties en biologische producten getoond. BioVak is niet alleen bedoeld voor ondernemers; ook professionals die zich in de zorg bezighouden met voeding kunnen er inspiratie opdoen.

Op de beursvloer staan producten van ongeveer 350 standhouders uit verschillende landen gepresenteerd. Belangstellenden kunnen diverse workshops en seminars bijwonen van onder andere Suzanne Stienen (Deli XL) en Esther van Asselt (onderzoeksinstituut Rikilt). Verder worden er rondleidingen langs biologische en regionale producten verzorgd door onder meer Bouwe Ruiter, eigenaar van Landbouwe, en Geertje Schlaman, projectleider van het Centrum Biologische landbouw.

BioVak 2013 is geopend op woensdag 23 januari van 14:00 tot 22:00 uur en donderdag 24 januari van 10:30 tot 20:00 uur. Vul de relatiekortingskaart in voor tien euro korting op de toegangsbewijzen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels