nieuws

Catharina Ziekenhuis verruimt openingstijden Bloedafname

Geen categorie

De openingstijden van de polikliniek Bloedafname van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven zijn vanaf woensdag 2 januari verruimd. Patiënten die bloed moeten laten prikken, kunnen van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur terecht in het ziekenhuis.

De extra avondopenstelling biedt gemak voor de patiënt die overdag andere verplichtingen heeft, zegt Oscar van Duinen, manager van het Algemeen Klinisch Laboratorium. “Mensen die bijvoorbeeld overdag werken hebben nu de mogelijkheid om ’s avonds langs te komen. Voor hen is deze service een uitkomst.”

Patiënten op de avondpoli’s van het ziekenhuis kunnen nu ook naar de Bloedafname worden gestuurd. Ook patiënten uit andere ziekenhuizen en van huisartsen zijn welkom in het Catharina Ziekenhuis. Het ziekenhuislaboratorium zorgt ervoor dat de uitslag bij de eigen (huis)arts terechtkomt. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels