nieuws

Genomineerden Innovatie Award Zorgtotaal bekend

Geen categorie

De genomineerden voor de Innovatie Award 2013 van de vakbeurzen Zorgtotaal en Zorg & ICT zijn bekend. In vier categorieën – E-zorg, Veiligheid, Hospitality en Ergonomie – dingen 13 nieuwe producten mee naar de publieksprijs.

Genomineerden Innovatie Award Zorgtotaal bekend

Tijdens de eerste beursdag op 13 maart 2013 wordt per categorie één winnaar bekend gemaakt. Kijk op de website van Zorgtotaal voor een lijst van alle genomineerden. Zorgtotaal en Zorg & ICT vinden plaats van 13 tot en met 15 maart in Jaarbeurs Utrecht.

Zorgtotaal is de grootste zorgbeurs van Nederland en wordt één keer per twee jaar gehouden. Het aanbod is deze keer opgedeeld in vier sectoren: Verpleging/Medisch, Revalidatie, Voeding en Facilitair. Daarnaast zijn er ook een aantal beursthema’s opgesteld, waaronder gastvrijheid. Beursmanager Evert Jan Bos: “Gastvrijheid is een onderwerp dat nu erg speelt. Er is meer aandacht voor de wensen van patiënten en bewoners.”

Zorgtotaal is geopend op woensdag 13 maart van 10.00 tot 17.00 uur, donderdag 14 maart van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag 15 maart van 10.00 tot 16.00 uur. Na online registratie is de toegang gratis. Met de toegangsbadge voor Zorgtotaal hebben bezoekers ook toegang tot de vakbeurs Zorg & ICT.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels