nieuws

Horecava introduceert nieuwe apps

Geen categorie

Horecava presenteert een real time magazine voor de iPad en iPhone. Het magazine biedt nieuws en informatie over de Horecava en de laatste nieuwtjes uit de wereld van de horeca.

Horecava introduceert nieuwe apps

De app van Horecava is een pilot-project. Naast het magazine presenteert de Horecava zeer binnenkort ook een aparte beursapplicatie (voor Android, iPhone en iPad). Praktische informatie over de beurs, zoals het actuele programma, een deelnemerslijst en een noviteitenlijst, is terug te vinden via deze app. Op de centrale pleinen van de Horecava is gratis WiFi beschikbaar. Zo heeft de bezoeker tijdens de beurs altijd toegang tot het actuele programma en blijven geïnteresseerden op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kan de mobiele gebruiker naar de gewone mobiele site gaan.

Horecava 2013, het nationale platform voor professionals in de foodservice industrie, is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari in Amsterdam RAI.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels