nieuws

MCA opent AZ Fanroom

Geen categorie

In Medisch Centrum Alkmaar heeft Bondscoach Louis van Gaal de AZ Fanroom geopend. In deze ruimte kunnen patiënten naar de wedstrijden van de plaatselijke eredivisieclub kijken.

MCA opent AZ Fanroom

Bondscoach en voormalig AZ-trainer Louis van Gaal opende de nieuwe AZ-ruimte samen met patiënt Dinand van Veen, vrijwilliger Rob de Ridder en AZ-speler Maarten Martens. In de ruimte kunnen patiënten de verrichtingen van AZ live volgen via een speciale satellietverbinding op een groot scherm.

In de AZ Fanroom wanen patiënten zich echt in het stadion. Langs de wanden hangen gordijnen met daarop de spelers op het veld en het publiek op de tribunes. Vrijwilligers dragen het AZ-shirt en in de pauze zijn er versnaperingen voor de voetbalfans. Buiten wedstrijden om is de zaal beschikbaar voor andere activiteiten. De AZ Fanroom is mogelijk gemaakt door sponsors.

Foto vlnr: Louis van Gaal, Maarten Martens, Rob de Ridder en Dinand van Veen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels