nieuws

Televisie, telefoon en wifi gratis in het St. Elisabeth

Geen categorie

Iedere patiënt in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg heeft voortaan een gratis eigen televisie bij zijn of haar bed. Alle faciliteiten aan het bed zijn nu gratis: televisie, radio, draadloos internet (wifi) en telefoon.

Televisie, telefoon en wifi gratis in het St. Elisabeth

Aan het verbeteren van de patiëntenvoorzieningen in het St. Elisabeth komt hiermee geen einde. Het ziekenhuis renoveert de komende jaren in zes fases alle verpleegafdelingen in de twee verpleegtorens. Telkens wanneer zo’n fase af is, krijgt ieder bed op iedere al aangepakte afdeling een nieuwe flatscreen televisie. Hierop is het zenderaanbod digitaal in plaats van analoog. Het aantal televisiekanalen gaat daardoor van twaalf naar dertig en het aantal radiozenders van vier naar tien. Bovendien verbetert hierdoor de beeldkwaliteit.

De afstandsbediening van de nieuwe televisie en radio, telefoon en bel om de verpleegkundige op te roepen, zijn opzettelijk allemaal losse apparaten. Zo kan een arts of verpleegkundige namelijk altijd snel ruimte maken bij het bed van een patiënt. Eén blok met alles erin verwerkt kan daarbij hinderlijk zijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels