nieuws

‘Bezoekersrestaurants heel erg in ontwikkeling’

Geen categorie

Er is veel meer aandacht voor horeca in de zorg, stelt Gerard van der Krogt, managing director bij Unilever Food Solutions, vast in het nieuwe nummer van Gastvrije Zorg.

‘Bezoekersrestaurants heel erg in ontwikkeling’

“Bezoekersrestaurants zijn heel erg in ontwikkeling”, weet Van der Krogt. Als voorbeeld noemt hij het St. Franciscus in Rotterdam. “Dat is echt fantastisch. Dat zijn dingen die ziekenhuizen meer naar zich toe kunnen halen. Net zoals services als een kapsalon of een supermarkt.”

Wat hem wel frappeert bij het St. Franciscus is dat er betaald moet worden voor parkeren. “Dat is wat minder gastvrij.” Alhoewel hij het aan de andere kant ook wel weer begrijpt. “De grond is duur en een parkeergarage bouwen is duur. Zeker hoogbouw zoals bij het St. Franciscus.”

Lees in het oktobernummer van Gastvrije Zorg het hele interview met Gerard van der Krogt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels