nieuws

En de beste koffie in de zorg is…

Geen categorie

De koffie in het HagaZiekenhuis is de enige koffie in de zorgsector die een plek heeft bemachtigd in de AD Koffietest 2013. De krant plaatst de koffie in het Haagse ziekenhuis met een 7 op plek 41 (op een lijst van 100 locaties).

En de beste koffie in de zorg is…

De conclusie van het AD is dat het Haagse ziekenhuis ‘redelijk aromatische koffie met fris-zure ondertonen’ serveert. Een prima koffie, aldus de krant, die er een 8 voor geeft. De espresso (7) en cappuccino (6) komen er minder goed vanaf. ‘De cappuccino zou beter smaken met volle melk’, zo luidt het advies van het AD.

Verder schrijft de krant: ‘Koffieshop heeft nog niet het hoge professionele niveau van bijvoorbeeld de Hartbewaking.’ Maar de beoordeling eindigt met een mooi compliment: ‘Goede koffie is ook een vorm van zorg voor patiënt en personeel.’

Het HagaZiekenhuis is natuurlijk apetrots, temeer omdat de espressobar pas vier maanden in gebruik is, zo meldt het ziekenhuis op de website.

Kijk voor de volledige lijst op de site van het AD.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels