nieuws

Gastvrijheid ligt op de mat!

Geen categorie

De oktobereditie van Gastvrije Zorg is uit! Ook deze tiende uitgave van 2013 staat weer boordevol tips en ideeën over gastvrijheid in de zorg. Wie komen er aan bod deze keer?

Gastvrijheid ligt op de mat!

In de rubriek ‘Gastvrijheid volgens’ een gesprek met Gerard van der Krogt, managing director bij Unilever Food Solutions. Over eten in de zorg, duurzaamheid en de zorginstelling die het volgens hem heel goed doet. In ‘Op naar de sterren’ brengen we een bezoek aan Cordaan-woonlocatie Kadoelerbreek in Amsterdam-Noord. Zij deden dit jaar mee aan Gastvrijheidszorg met Sterren, puur vanwege de nulmeting. Ze zijn daar best trots op wat ze bereikt hebben op het gebied van gastvrijheid.

The Toren

De uitgesproken Eric Toren, eigenaar van hotel The Toren in Amsterdam, weet wel wat hij zou doen als baas van een ziekenhuis. Zijn hotel won vorig jaar en dit jaar de Traveler’s Choice Award van travelsite Tripadvisor, en Eric Toren weet zeker dat zijn kennis en gastgerichtheid van pas kan komen in de zorg. In Mijn zorgrecept dit keer een heerlijk visgerecht van Michel Rekers, sous-chef van kleinschalig woon- en zorgcentrum De nieuwe Marke in Bergen.

Duurzaamheid

En verder? Vijf studenten van de Hotel Management School Maastricht deden in opdracht van de vHMN onderzoek naar duurzaamheid in de zorg. In Gastvrije Zorg onthullen we de meest opvallende conclusies. Imke van Merrienboer van Stichting Groenhuysen deelt haar vijf gouden gastvrijheidsregels en we gaan op zoek naar het geheim van VillaKeizersKroon. En last but not least,  een discussie over biologische producten en natuurlijk nieuws, nieuwe producten en de agenda.

Gastvrijheid

Wie alles wil weten over gastvrijheid in de zorg mag Gastvrije Zorg niet missen!
Klik op de cover om de nieuwe Gastvrije Zorg digitaal te bekijken. 

gastvrijheid

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels