nieuws

Nieuwe soepen van Honig

Geen categorie

– advertorial – Of je nu vanaf de basis wilt beginnen of er alleen een final twist aan wilt geven, het kan met de vernieuwde soepen van Honig Professional.

Nieuwe soepen van Honig

De Honig Professional Basics-lijn biedt een serie pure basissoepen van hoge kwaliteit zonder garnituur. Het garnituur kan dus naar eigen smaak en inzicht worden toegevoegd. De soepen uit de Standards-lijn zijn voorzien van hoogwaardig garnituur. “Uiteraard kun je ervoor kiezen om de soep zelf verder te verrijken, maar je kunt de soep ook direct serveren. Een klassieke soep met een krachtige smaak”, aldus een woordvoerder van Heinz. De Specials-lijn bestaat uit een nieuwe generatie topkwaliteit soepen, rijk gevuld en direct klaar om te serveren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels