nieuws

‘Verzorgingshuis bij De Librije zou best werken’

Geen categorie

Een zorginstelling aangestuurd door iemand die ook een driesterrenrestaurant runt? Thérèse Boer, die volgende maand in Gastvrije Zorg hardop nadenkt over wat zij zou doen als baas van een zorginstelling, heeft het ooit overwogen.

‘Verzorgingshuis bij De Librije zou best werken’

Thérèse Boer is samen met haar man Jonnie Boer al jaren succesvol met De Librije in Zwolle, één van de twee driesterrenrestaurants in Nederland. We waren benieuwd wat zij zou doen als baas van een verzorgingshuis. En wat blijkt? Het scheelde niet veel of ze had echt een verzorgingshuis geopend.

“Toen we net begonnen met de bouw van Librije’s Hotel naast het restaurant, speelde ik met de gedachte om er ook een verzorgingshuis te openen”, vertelt Thérèse Boer aan Gastvrije Zorg. “Op niveau, waar mensen in hun eigen appartementje wonen. Dat zou best werken met het hotel ernaast, omdat mensen van de hotelfaciliteiten gebruik kunnen maken, zoals lekker eten en roomservice. Wie weet komt het er ooit van.”

verzorgingshuis Thérèse Boer

Lees meer over Thérèse Boer en haar ideeën over gastvrijheid in de volgende editie van Gastvrije Zorg, die op 8 november verschijnt. Nog niet bekend met Gastvrije Zorg? Bekijk hier de vorige edities

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels