nieuws

Check even of je voedsel veilig is

Geen categorie

Wie is er volledig op de hoogte van de nieuwste wetgeving en richtlijnen voor voedingsmedewerkers en cliënten? Wie werkt er volgens de laatste normen? Bezoekers van het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2014 kunnen testen of hun kennis op dat gebied up-to-date is.

Check even of je voedsel veilig is
FOTOOPDRACHT:Tilburg:11-05-2012: Gastvrijheidszorg met Sterren Sterrengids 15 foto’s Padua De Wever Paus Adriaanstraat 60 5014 LR Tilburg Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Het congres, georganiseerd door Stichting Veiligvoedsel.nl, heeft als ondertitel ‘De nieuwe hygiënecodes, de toekomst van veilig voedsel?!’ De dag is gevuld met presentaties over de wijzigingen in de nieuwe hygiënecodes, concrete workshops en sprekers van het Voedingscentrum en Universiteit Utrecht. Daarnaast kunnen congresgangers een uitgebreide informatiemarkt bezoeken. Tv-kok Pierre Wind zorgt voor een afsluiting die de organisatie bestempelt als ‘verrassend’.

Een van de hoogtepunten is de uitreiking van de Veiligvoedsel.nl Awards, waar dit jaar 250 zorglocaties om hebben gestreden. In zes categorieën worden winnaars bekendgemaakt. Kijk hier voor de zorginstellingen die vorig jaar een award wonnen.

Het Nationaal Congres Veilig Voedsel vindt plaats op 30 januari 2014 in Jaarbeurs Utrecht. Kijk hier voor meer informatie over reserveringen en het volledige programma.

veilig voedsel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto boven het artikel: Fotopersburo Busink

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels