nieuws

En de beste manager instellingscatering is geworden…

Geen categorie

Niels Gerz, teamleider regionaal wonen, diensten en zorg bij Laurens in Rotterdam heeft gisteren tijdens de uitreiking van de Misset Catering Awards de Award voor de beste manager instellingscatering in de wacht gesleept.

En de beste manager instellingscatering is geworden…

De prijzen, ook wel bekend als de Oscars van de cateringbranche, werden verdeeld tijdens een feestelijke avond in het Inspirience Centre van Miele in Vianen. De Misset Catering Awards zijn bedoeld voor managers en medewerkers die zich, ieder in hun eigen deelsegment van de cateringsector, onderscheiden van de rest.  De strijd om de Misset Catering Awards werd dit jaar, na acht jaar afwezigheid, nieuw leven ingeblazen. De jury heeft zich gebogen over een kleine 100 voorgedragen personen en bedrijven en selecteerde daaruit 3 tot 5 genomineerden per categorie.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels