nieuws

Treinbreien, wat is dat nou weer?

Geen categorie

Treinreizigers krijgen vandaag in een speciaal ingerichte SocialCoupé een versnelde cursus mutsjes breien door drie handige oma’s. Het doel van de actie is om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor eenzaamheid onder ouderen.

Treinbreien, wat is dat nou weer?

De gebreide mutsjes komen uiteindelijk op de smoothieflesjes van het merk innocent. Per verkocht flesje gaat twintig cent naar het Nationaal Ouderenfonds. De breiende oma’s in de SocialCoupé reizen tussen Alkmaar en Maastricht.

Innocent lanceerde zeven jaar geleden de Goedgemutste Breicampagne, om aandacht en geld te werven voor eenzame ouderen. Het Nationaal Ouderenfonds is erg blij met dit initiatief en besteedt de opbrengst aan de zeventig BoodschappenPlusBussen die in heel Nederland rijden en ouderen meenemen voor een leuk dagje uit.

De trein rijdt al een tijdje, maar er zijn nog een aantal stations waar hij stopt. Richting Maastricht: Sittard (12:48), Maastricht (13:02). Richting Alkmaar: Maastricht (13:28), Sittard (13:44), Roermond (13:59), Weert (14:12), Eindhoven (14:32), ‘s-Hertogenbosch (14:53) en Utrecht Centraal treinbreien(15:22).

treinbreien

treinbreien

 

 

 

treinbreien

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels