nieuws

Wat is jouw favoriete zorgrecept?

Geen categorie

a

Wat is jouw favoriete zorgrecept?

Lijkt het je wat om met jouw favoriete zorgrecept in Gastvrije Zorg te staan? Heb je een geweldig gerecht waar heel Nederland van moet kunnen genieten? Stuur dan een e-mail naar dennisvanasselt@vakmedianet.nl. De rubriek staat garant voor heerlijke gerechten, mooie plaatjes en gouden kooktips.

We delen er nog een paar:

 

 

michel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Blijf leergierig, kook met je hart en wees niet bang om te combineren met ingrediënten.”
Michel Rekers, sous-chef van kleinschalig woon- en zorgcentrum De nieuwe Marke in Bergen
Gebakken doradefilet, kreeftensaus, gebakken venkel uit de oven en puree van zoete aardappel

 

maurice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Gebruik bewezen klassiekers en geef ze een moderne inslag.”
Maurice Saive, hoofd Voeding Máxima Medisch Centrum in Eindhoven en Veldhoven
Caesar Salad Soep

 

yvonne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Goed bereid kost even tijd!”
Yvonne Keyner, kok van het Scheper Ziekenhuis in Emmen
Kaneelkwark met gekarameliseerde appel

Welke collega’s deelden hun recepten in 2013? We zetten alle deelnemers en hun gerechten nog even op een rij:

Hans Everse, teamleider keuken Cleijenborch, Colijnsplaat
Stamppotje van rucola, trostomaatjes en rode ui geserveerd met gebakken Zeeuws grillspek en honingmosterdjus

Jelle Ferwerda, hoofd voeding Sint Maartenskliniek, Nijmegen
Gepekelde en gegrilde ribeye van het (streek)varken met bonne femme van lentegroenten, puree van aardappel en waterkers en appeljus

Bart van Nes, chef-kok VUmc, Amsterdam
Oosterse varkenskoontjes met zoetzure komkommer en pandanrijst

Werner Drent, chef-kok Nieuw Woelwijck, Sappemeer
Waterkerssoep met zelfgemaakte croutons van zonnebloempittenbrood

Yvonne Keyner, kok Scheper Ziekenhuis, Emmen
Kaneelkwark met gekarameliseerde appel

Jorien van Dommelen, zelfstandig werkend kok St. Elisabeth Ziekenhuis, Tilburg
Rijstpudding met roodfruitcompôte, crumble van witte chocolade en rozenwaterkroepoek

Michel Rekers, sous-chef De nieuwe Marke, Bergen
Gebakken doradefilet, kreeftensaus, gebakken venkel uit de oven en puree van zoete aardappel

Maurice Saive, chef-kok Máxima Medisch Centrum, Eindhoven/Veldhoven
Caesar Salad Soep

Thijs Geerdink, hoofd voeding Antonius Ziekenhuis, Sneek (december)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels