nieuws

Boek over succes met autisme

Geen categorie

Onder de freelancers die voor Gastvrije Zorg schrijven, bevinden zich een aantal bezige bijen. Schrijfster Betty Rombout bijvoorbeeld, die ons vanuit Bretagne regelmatig artikelen toestuurt. Ze heeft meegewerkt aan een boek over autisme, getiteld AutiPower!

Boek over succes met autisme

Net voor Kerst komt het boek AutiPower! Successful living and working with an Autism Spectrum Disorder (ASD) uit in Europa. Het boek, geschreven door Herman Jansen en Betty Rombout, bevat een aantal openhartige interviews waarin volwassenen vertellen over hun leven met autisme en hoe ze met hun autistische trekjes succesvol zijn tijdens het werk.

AutiPower is een vertaling van het boek dat in 2011 in het Nederlands is uitgegeven door Uitgeverij Pepijn. Gezien het succes van het boek in Nederland en Belgie, ia destijds besloten het boek ook uit te geven in Engelstalige landen. Het Engelse boek verschilt van het Nederlandse boek omdat AutiPower is aangepast aan de Engelse markt. Hiertoe zijn interviews gehouden met mensen met autisme en zorgprofessionals in Engeland.

Autipower!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels