nieuws

Horecava: ook voor de zorg?

Geen categorie

Een primeur voor bezoekers van Horecava 2014: voor het eerst kunnen zij tijdens de beurs een congres bezoeken dat zich richt op commerciële- en zorginstellingen. Op dinsdag 14 januari vindt het Horecava Facilitair Congres plaats. Het thema: Voor de Verandering. Onderwerpen tijdens het Horecava Facilitair Congres zijn de veranderde (zorg)vraag, de wetgeving in de institutionele […]

Horecava: ook voor de zorg?

Een primeur voor bezoekers van Horecava 2014: voor het eerst kunnen zij tijdens de beurs een congres bezoeken dat zich richt op commerciële- en zorginstellingen. Op dinsdag 14 januari vindt het Horecava Facilitair Congres plaats. Het thema: Voor de Verandering.

Onderwerpen tijdens het Horecava Facilitair Congres zijn de veranderde (zorg)vraag, de wetgeving in de institutionele markt en de vraag naar meer gastvrijheid in de zorg. ‘Hoe gaat uw organisatie om met veranderingen in de facilitaire wereld?’ Dat is de centrale vraag van het congres. Met korte presentaties van tien minuten over marktontwikkelingen in de foodservice-industrie, moeten bezoekers op die vraag antwoord krijgen.

Sprekers

Dagvoorzitter Rens de Jong, bekend als radiopresentator bij BNR, zal het congres openen. Onder de sprekers onder meer Jan Jans, facility manager bij Beweging 3.0. Hij vertelt over de veranderende rol van een facilitair bedrijf. Ad Verhagen, manager horeca bij Zorgwaard, bespreekt de ervaringen van twee commerciële restaurants die in de zorgsector van pas kunnen komen. Namens Stichting Join Feedback, een lifestyle movement, geeft Tabe Ydo zijn visie op het veranderen van de levensstijl op het gebied van eten en bewegen.

Horecava

Na de ‘no waste’-lunch kunnen congresgangers de Horecava bezoeken. Daar vindt onder meer een sessie plaats van het Mooie Maaltijd Praktijknetwerk in samenwerking met Hans Everse (teamleider CulinR & Facilitair bij Cleijenborch). Hij laat zien hoe koks in de zorg betaalbaar kunnen koken waardoor mensen gezonder, sterker, vrolijker en vitaler worden. Ter afsluiting is er een netwerkborrel.

De Horecava is de nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice-industrie en wordt gehouden van 13 tot en met 16 januari 2014 in Amsterdam RAI. Meer informatie over het congres is te vinden op Horecava.nl. Het Horecava Facilitair Congres is voor genodigden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Remco Pot: r.pot@rai.nl.

Foto’s: Horecava.nl

Horecava Horecava Horecava Horecava

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels