nieuws

Registreren voor Facilitair 2014 hier mogelijk

Geen categorie

De zestiende editie van de vakbeurs Facilitair vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 januari in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het beursthema van Facilitair 2014 is duurzaamheid. Het aanbod is volgens de organisatie ook dit jaar enorm gevarieerd. Beursgangers kunnen verschillende themapresentaties bezoeken, een kijkje nemen bij de noviteiten voor de laatste ontwikkelingen in […]

Registreren voor Facilitair 2014 hier mogelijk

De zestiende editie van de vakbeurs Facilitair vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 januari in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het beursthema van Facilitair 2014 is duurzaamheid.

Het aanbod is volgens de organisatie ook dit jaar enorm gevarieerd. Beursgangers kunnen verschillende themapresentaties bezoeken, een kijkje nemen bij de noviteiten voor de laatste ontwikkelingen in de facilitaire sector of naar het duurzaamheidsplein gaan waar standhouders hun duurzame ontwikkelingen presenteren.

Facilitair 2014 biedt uiteenlopende producten en diensten voor het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg. Diversiteit is één van de onderwerpen waarop vakbeurs Facilitair zeer goed scoort. Iets meer dan 90 procenten van de respondenten van de bezoekersenquête gaf dit jaar aan het aanbod gevarieerd te vinden.

Geïnteresseerden die op de dag van het beursbezoek wachttijden willen voorkomen, kunnen zich gratis voorregistreren.

KLIK HIER OM TE REGISTREREN

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels