nieuws

Gastvrije Zorg in een nieuw jasje

Geen categorie

Gastvrije Zorg is geheel vernieuwd. Deze week valt de eerste vernieuwde editie van het magazine op de mat.

Gastvrije Zorg in een nieuw jasje

Niet alleen het logo en de vormgeving zijn aangepast, ook inhoudelijk is het magazine op de schop gegaan. “Belangrijkste inhoudelijke verandering is dat de banden met Gastvrijheidszorg met Sterren (GmS) zijn aangehaald”, aldus hoofdredacteur Jasker Kamp. Maandelijks behandelt Gastvrije Zorg in het katern ‘Op naar de sterren’ een case uit GmS. Kamp: “De ziekenhuizen en zorginstellingen die goed scoren, zijn ambassadeurs van gastvrijheid. Wij laten in zo’n case gedetailleerd zien welke stappen een organisatie heeft moeten zetten om zover te komen. Ter lering en inspiratie.”

Daarnaast beschikt Gastvrije Zorg over veel nieuwe rubrieken, zoals ‘Mijn gouden gastvrijheidsregels’, ‘Mijn zorgrecept’ en ‘Als ik baas was van een ziekenhuis’. “We hebben bewust gekozen voor persoonlijke rubrieken”, legt de hoofdredacteur van Gastvrije Zorg uit. “Gastvrijheid is namelijke een kwestie van mens tot mens.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels