nieuws

Glossy magazine in het JBZ

Geen categorie

De afdeling KNO van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch heeft nu een eigen glossy magazine: H!. Het doel van het blad is om de patiënten ‘op een leuke manier te informeren’.

Glossy magazine in het JBZ

KNO-arts Bas Op de Coul overhandigde het eerste exemplaar van H! deze week aan een patiënt. Het magazine behandelt verschillende ondewerpen, zoals het JBZ vroeger en nu, allergie en de meest voorkomende vragen over cosmetische ingrepen.

”Wij vinden het aardig om, op een leuke en luchtige wijze, patiënten te informeren over de veelzijdigheid van het vak KNO”, aldus KNO-arts Bas Op de Coul. Ook de medewerkers van de afdeling, huisartsen en patiënten komen aan het woord in het magazine, dat ook digitaal beschikbaar is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels