nieuws

Holland Food Service weer genomineerd voor MVO-Award

Geen categorie

Holland Food Service is voor het tweede achtereenvolgende jaar genomineerd voor de MVO-Award. De leverancier werd in 2012 nipt tweede.

Holland Food Service weer genomineerd voor MVO-Award

De prijs wordt begin april uitgereikt door de Maatschappelijke Meerwaarde, een organisatie die maatschappelijk verantwoord ondernemen stimuleert in Gelderland-Zuid. Jeroen Kamerbeek, adjunct-directeur van Holland Food Service, is vastbesloten om de nominatie dit jaar te verzilveren: “Uiteraard zijn we vereerd dat we dit jaar wederom uit alle ondernemingen uit de regio zijn gekozen voor deze nominatie.”

Na de nominatie van vorig jaar is Holland Food Service verdergegaan om het maatschappelijk verantwoord ondernemen in de bedrijfsvoering te integreren. Kamerbeek: “We hebben onze certificering voor ons ISO-milieusysteem kunnen verlengen. Daarnaast hebben we ons assortiment van biologische producten en streekproducten verder uitgebreid. Elk jaar stellen we nieuwe doelen in ons beleidsplan, zodat we ons continu verbeteren op het gebied van MVO. Zo zullen we dit jaar ons wagenpark compleet vernieuwen en uitrusten met de schoonste motoren (EURO6) die momenteel beschikbaar zijn. En we zijn partner van ‘Lekker Betrokken!’, het duurzaamheidsproject voor eten en drinken in de zorg, met als doel ons steentje bij te dragen aan het verduurzamen van de hele sector.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels