nieuws

Inschrijving Jenneke van Veen-Verbeterprijs geopend

Geen categorie

ActiZ, LOC Zeggenschap in zorg, VGN en Platform VG nodigen zorgorganisaties, professionals en cliëntenraden uit mee te doen met de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2013. De prijs wil kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg onder de aandacht brengen. 

Inschrijving Jenneke van Veen-Verbeterprijs geopend

De Jenneke van Veen-Verbeterprijs is een jaarlijkse prijs ter stimulering van verbeteringen in de VVT en de gehandicaptenzorg. Vorig jaar ging de prijs naar gehandicaptenzorginstelling Talant in Heerenveen voor het Beeldhorloge.

Tot 1 juli 2013 kunnen kandidaten zich voor de prijs aanmelden door een deelnameformulier in te vullen. Onder voorzitterschap van Jenneke van Veen, oud-hoofdinspecteur verpleging en chronische zorg van de IGZ, zal een jury de aanmeldingen beoordelen. De prijsuitreiking vindt eind 2013 plaats.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels