nieuws

Nationaal onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid van start

Geen categorie

Het jaarlijkse Nationaal onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid van Vakmedianet, uitgever van onder meer Gastvrije Zorg, is onlangs van start gegaan. Voor de derde keer onderzoekt het onafhankelijke Platform Over Duurzame Inzetbaarheid de stand van zaken in Nederland.

Nationaal onderzoek Over Duurzame Inzetbaarheid van start

Ondanks dat duurzame inzetbaarheid niet in een sluitende definitie is te vangen, definieert het platform het kortweg als ‘langer, gezonder en anders werken’. Het onderzoek is geschikt voor professionals die werken in een omgeving met meer dan tien medewerkers. Deelnemers maken kans op een van de gratis toegangskaarten voor het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid ter waarde van 395 euro. Het congres vindt plaats op 25 juni 2013 op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Meedoen met het Nationaal onderzoek kan tot en met 1 maart 2013. De vragenlijst voor het onderzoek is hier te vinden. Kijk op de site van Over Duurzame Inzetbaarheid voor meer informatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels