nieuws

Deelnemers beste Menu van de Zorg bekend

Geen categorie

De negen deelnemers aan de wedstrijd het beste Menu van de Zorg 2013 zijn bekend. Zij dingen tijdens Zorgtotaal mee naar de titel. Aan de titel is een geldbedrag van 5000 euro verbonden. De zorginstelling met het beste dessert wint de Campina Gouden Dessertlepel en 1000 euro.

Deelnemers beste Menu van de Zorg bekend

De instellingen die zich geplaatst hebben zijn: Ikazia Ziekenhuis (Rotterdam), Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland Cleijenborch (Colijnsplaat), Meander Medisch Centrum (Amersfoort), Lentis (Zuidlaren), Geestelijke gezondheidszorg Dimence (Deventer), Marente, verpleeghuis Van Wijckerslooth (Oegstgeest), Zorggroep Tellens, woonzorgcentrum Aylva State (Witmarsum), Justitiële jeugdinrichting De Hunnerberg (Nijmegen), Scheper Ziekenhuis (Emmen).

De teams bereiden een creatief en origineel driegangenmenu voor een onafhankelijke jury. Zij beoordeelt onder andere op smaak, presentatie en samenwerking van het team. De wedstrijd wordt gepresenteerd door Pierre Wind. De drie winnaars van de voorrondes van het beste Menu voor de Zorg op 13 en 14 maart gaan door naar de finale op 15 maart.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels