nieuws

Gastvrijheid en vakmanschap tijdens beurs Beleef Smaak

Geen categorie

Tijdens de beurs Beleef Smaak van 27 tot en met 29 mei in de Expohal Houten organiseren Culinaire Saisonnier, het Koksgilde, het Gastvrijheidsgilde en leveranciers ‘Village Gastronomique’, een interactief en levendig belevingsevenement waar koken en gastheerschap centraal staan.

Gastvrijheid en vakmanschap tijdens beurs Beleef Smaak

Village Gastronomique in Houten is een vakevent met een kookplein en een gastvrijheid-demoplein met doorlopende demo’s, jamsessies en masterclasses van vakmensen waaronder een internationale top-pâtissier en de leden van het Nederlandse Patisserie Team. “Het vakmanschap zal er vanaf spatten, ook doordat er dagelijks demo’s van ice carving en de wedstrijd ‘Dutch Pastry Award’ plaatsvinden”, zegt Theo van Rensch, president van het Koksgilde en SVH Meesterkok. “Ik verheug me erop en hoop dan ook dat vele collega’s deze happening mooi in het midden van het land gaan bezoeken.”

Kijk voor meer informatie en het programma op de website van de beurs Beleef Smaak. Vakmensen kunnen zich hier gratis aanmelden met de code BELEEF13VIL (normale prijs: 50 euro). Village Gastronomique wordt ook tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy van 23 tot en met 25 september 2013 georganiseerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels