nieuws

Kennisbijeenkomst over verbeteren van gastvrijheid

Geen categorie

Food Hospitality organiseert samen met adviesbureau IFC op 18 april de kennisbijeenkomst Focus op Hospitality in Mariënhof Amersfoort. De dag is gevuld met praktijkcases waarbij vakgenoten hun kennis en ervaring met gastvrijheid delen.

Kennisbijeenkomst over verbeteren van gastvrijheid

De dagvoorzitter en eerste spreker is Kees Theeuwes, directeur van zorgcentrum Padua De Wever in Tilburg. Onder zijn leiding ontwikkelde De Wever een gastvrijheidsniveau waarmee tweemaal een Gastvrijheidszorg Award in de wacht werd gesleept.

Mathieu van der Maat, manager Patiëntenservices in het AMC, komt praten over het vorig jaar ingevoerde ‘Floormanagement Services en Hostmanship’ ter bevordering van de gastvrijheid in het Amsterdamse ziekenhuis. Onderzoekers van Saxion Hogescholen bespreken trends en mogelijkheden voor care en cure, en facilitair manager Ad Verhagen vertelt hoe zorgorganisatie Zorgwaard verbouw en nieuwbouw aangrijpt om de gastvrijheid in de zorg naar een hoger plan te brengen.

Kijk hier voor meer informatie over het programma of om u in te schrijven voor Focus op Hospitality.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels