nieuws

Samenwerking Jumbo, Mediq Apotheek en Amphia Ziekenhuis

Geen categorie

Jumbo Foodmarkt, het nieuwe supermarktconcept van Jumbo in Breda, gaat samenwerken met Mediq Apotheek en het Amphia Ziekenhuis. Er komt een servicepunt van Mediq in de nieuwe vestiging van Jumbo in Breda en de supermarktketen gaat met Amphia voorlichting geven over voeding.

Samenwerking Jumbo, Mediq Apotheek en Amphia Ziekenhuis

Jumbo Foodmarkt en Amphia willen diverse onderwerpen op het gebied van voeding onder de aandacht brengen, zoals gezonde voeding voor verschillende leeftijden of het belang van bepaalde voedingsstoffen bij een chronische aandoening zoals diabetes. “Wij geloven dat eten gezonder, lekkerder, gemakkelijker en goedkoper kan en we willen onze klanten daarover adviseren en daarvan overtuigen”, zegt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Marketing van Jumbo Supermarkten. “Wij zijn bijzonder trots dat we hiervoor een samenwerking zijn aangegaan met het Amphia Ziekenhuis: een onafhankelijke, betrouwbare gezondheidspartner uit de regio.”

Klanten van Jumbo kunnen vanaf 27 maart zeven dagen per week terecht bij het Mediq Apotheek Servicepunt in Jumbo Foodmarkt voor het inleveren van recepten, het ophalen van medicijnen en een breed assortiment zelfzorgmiddelen waar geen recept voor nodig is. De winkel opent op 27 maart zijn deuren aan de Rat Verleghstraat 4 in Breda.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels