nieuws

VIP-lunch voor toppers Gastvrijheidszorg met Sterren

Geen categorie

Enkele tientallen vertegenwoordigers van zorginstellingen lieten zich tijdens Zorgtotaal 2013 in de watten leggen door de partners van Gastvrijheidszorg met Sterren. Voor deze toppers van editie 2012 was een speciale VIP-lunch samengesteld om hen ook eens te laten ervaren hoe het is om verwend te worden.

VIP-lunch voor toppers Gastvrijheidszorg met Sterren

De beste tien ziekenhuizen en zorginstellingen en de beste vijf instellingen in de geestelijke gezondheidszorg van 2012 doen zelf dagelijks hun best om hun cliënten en patiënten een warm gevoel te bezorgen. Directieleden, facilitair verantwoordelijken en leden van de cliënten- of patiëntenraad kregen een luxe driegangenlunch geserveerd, terwijl zij van gedachten konden wisselen met de partners die zelf ook aan tafel zaten. Juryvoorzitter Jenneke van Veen was natuurlijk ook present. De organisatie van Gastvrijheidszorg met Sterren wil van de VIP-lunch een jaarlijkse traditie maken.

Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Het doel is de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg. Zorgorganisaties die meedoen, kunnen maximaal vijf sterren scoren. Tijdens het congres op 6 juni in Ede worden de winnaars in de categorieën Ziekenhuizen, Verpleging & Verzorging, Kleinschalig Wonen en GGZ bekendgemaakt. De resultaten van 2013 worden gebundeld in de Sterrengids Gastvrijheidszorg en zijn dan ook te vinden op www.zorgmetsterren.nl.

Lees meer over Gastvrijheidszorg met Sterren in de nieuwe editie van Gastvrije Zorg, die op 29 maart verschijnt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels