nieuws

Week van de Cateraar van start

Geen categorie

De Week van de Cateraar (DWVDC) is begonnen. De komende vijf dagen kunnen de miljoenen gasten in zorginstellingen, bedrijfsrestaurants, scholen, ziekenhuizen en andere instellingen hun gastvrouwen en –heren aanmoedigen.

Week van de Cateraar van start

Iedereen die langskomt op één van de duizenden cateringlocaties en een medewerker in het zonnetje zet, zal merken dat het eten en drinken extra lekker is. Ook aan de gasten die even niet in de gelegenheid zijn om op locatie DWVDC te proeven, is gedacht. Want online worden de zintuigen geprikkeld met winacties op Facebook en Twitter, waar inmiddels meer dan duizend followers en friends van honderden culinaire posts, tweets en recepten.

Bekijk hier een korte film over De Week van de Cateraar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels