nieuws

Winnaars Innovatie Awards Zorgtotaal en Zorg & ICT bekend

Geen categorie

Tijdens de vakbeurzen Zorgtotaal en Zorg & ICT zijn de winnaars van de Innovatie Awards bekendgemaakt. De Awards zijn uitgereikt in vier categorieën. Ook het publiek heeft zijn favorieten gekozen.

Winnaars Innovatie Awards Zorgtotaal en Zorg & ICT bekend

De winnaars zijn Platform Caren Pro in de categorie E-zorg, het SureWash mobiel monitoringsysteem in de categorie Veiligheid, loophulp en infuuspaal de Mobilyzer voor Hospitality. In de categorie Ergonomie is de Carevo douchewagen de winnaar. Door stemmen van het publiek vielen de loophulp en infuuspaal Mobilyzer en de Carevo douchewagen wederom in de prijzen. De Onyx Zeus 247S panel PC en E-Zorgprofielen van ChipSofts kregen de publieksprijs in respectievelijk de categorie Veiligheid en E-zorg.

Alle twintig inzendingen voor de Innovatie Award Zorgtotaal en Zorg & ICT 2013 zijn opgenomen in de Innovatieroutes. Deze tours vinden dagelijks twee keer plaats, om 11.30 en om 13.30 uur. Tijdens de tour geven exposanten uitleg over hun innovatie en daarna volgt een korte demonstratie. De Innovatieroutes starten in hal 9.

De beurzen Zorgtotaal en Zorg & ICT duren nog tot en met 15 maart en vinden plaats in Jaarbeurs Utrecht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels