nieuws

Asperges voor het Leger des Heils

Geen categorie

Bewoners van de Zuiderburgh, een maatschappelijke opvang van het Leger des Heils in Amsterdam, krijgen woensdag 24 april een bijzondere lunch voorgeschoteld. Zes chef-koks van toprestaurants in Amsterdam serveren dan een aspergelunch.

Asperges voor het Leger des Heils

De chef-koks werken samen met deelnemers van 50|50 Food, het arbeidsre-integratieproject van het Leger des Heils. Het Leger des Heils is erg blij met deze sympathieke geste van de Nationale Aspergepartij. “We vinden dit een mooi initiatief en een prachtige kans om verschillende lagen van de samenleving met elkaar te verbinden. Bovendien stelt de samenwerking met de chef-koks de deelnemers van 50|50 Food in de gelegenheid om hun bijzondere kwaliteiten te laten zien”, aldus Harry Doef, manager Primair Proces van het Leger des Heils in Amsterdam.

De deelnemende restaurants zijn Ciel Bleu (**), La Rive (*), Vinkeles (*), De Kerstentuin, Ron Gastrobar en Le Garage. De lunch wordt aangeboden door het bestuur van de Nationale Aspergepartij. De leden van het bestuur zullen zelf de handen uit de mouwen steken door de bediening tijdens de lunch te verzorgen. 

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels