nieuws

Holland Food Service wint MVO-Award

Geen categorie

Holland Food Service heeft de MVO-Award 2013 gewonnen. De jury koos het Wijchense familiebedrijf als winnaar omdat alle facetten van het maatschappelijk verantwoord ondernemen aanwezig zijn, van sociaal tot en met energiebesparing. Het MVO zit niet alleen in de genen van het bedrijf, maar ook in de bedrijfsvoering.

Holland Food Service wint MVO-Award
Nijmegen 08-04-2013 Uitreiking van de MVO-Award van De Maatschappelijke MeerWaarde. Winnaar Holland Food Service. FOTO: GER LOEFFEN

Holland Food Service is bijzonder trots op de duurzaamheidsprijs. Jeroen Kamerbeek, adjunct-directeur: “Deze prijs is een beloning voor ons en onze medewerkers die zich elke dag inzetten om onze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Zo hebben we onze certificering voor ons ISO-milieusysteem afgelopen jaar kunnen verlengen, hebben we ons assortiment van biologische producten en streekproducten verder uitgebreid en zullen we over enkele maanden ons wagenpark vernieuwen en uitrusten met de schoonste motoren (EURO6) die momenteel beschikbaar zijn. Voor de toekomst zetten we ons vizier op een nog schonere bedrijfsvoering, goed werkgeverschap en een duurzame groei van onze onderneming. We willen duurzaamheid actief uitdragen naar onze leveranciers en relaties, om zo ons steentje bij te dragen aan het verduurzamen van de hele sector.”

De MVO-Award is een initiatief van De Maatschappelijke Meerwaarde, een organisatie die maatschappelijk verantwoord ondernemen stimuleert in Zuid-Gelderland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels