nieuws

Judith Leysterhof, hét voorbeeld

Geen categorie

Rivas-locatie Judith Leysterhof in Hardinxveld-Giessendam is dit jaar genomineerd voor de Gastvrijheidszorg Award in de categorie Kleinschalig Wonen. Aan Gastvrije Zorg vertelt teamleider Piety Nijhoff over het succes.

Judith Leysterhof, hét voorbeeld

Judith Leysterhof won vorig jaar als eerste de aanmoedigingsprijs kleinschalige woonvormen tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg met Sterren. In 2009, toen Judith Leysterhof voor het eerst meedeed aan Gastvrijheidszorg met Sterren, kreeg de instelling drie sterren en werd vooruitstrevend genoemd in kleinschalig wonen. “Het jaar daarop kregen we er een ster bij en hebben we het Planetree-label gehaald. In zo’n stadium is het van belang om de basis te verstevigen”, vertelt teamleider Piety Nijhoff. “Wil je zo’n goed doordachte visie goed bijhouden, dan moet je het besef bij de medewerkers diep laten doordringen. Trainen, gastvrijheid altijd bespreken in werkoverleggen en jaargesprekken en een wakend oog houden op de werkvloer. Je moet er echt wat jaartjes voor uittrekken”, aldus Nijhoff.

Alle genomineerden en het programma van het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg met Sterren, dat plaatsvindt op 6 juni in CineMec in Ede, zijn inmiddels bekend. Lees meer over Judith Leysterhof en Gastvrijheidszorg met Sterren in het katern ‘Op naar de sterren’ in de nieuwe editie van Gastvrije Zorg, die 29 april verschijnt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels