nieuws

Onderzoek naar duurzaamheid in de zorgsector

Geen categorie

De Hotel Management School Maastricht start binnenkort een onderzoek naar duurzaamheid in de zorgsector, vanuit het brede gebied van eten en drinken. Het onderzoek maakt deel uit van het landelijke project ‘Lekker Betrokken!’.

Onderzoek naar duurzaamheid in de zorgsector

Op korte termijn gaat er een digitale enquête de deur uit. Een hoge respons is cruciaal voor het succes van dit onderzoek, aldus de organisatie achter het project. Als dank voor de medewerking maken respondenten kans op een hotelovernachting voor twee personen in het Teaching Hotel Château Bethlehem in Maastricht.

De uitslag van het onderzoek volgt deze zomer. Opdrachtgever van zowel het project als het onderzoek is de VHVG (Vereniging voor Food en Hospitality Management GezondheidsZorg). Voor vragen over het project ‘Lekker Betrokken!’ of dit onderzoek, kan er contact opgenomen worden met projectleider Phyllis den Brok: phyllis@phliss.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels