nieuws

Sortrans heet voortaan Iseco

Geen categorie

Sortrans, de leverancier van voedselverdeelwagens, gaat verder onder de naam Iseco Benelux. Volgens het bedrijf heeft de naamswijziging geen gevolgen voor klanten.

Sortrans heet voortaan Iseco

In andere Europese landen was Sortrans al actief in de markt onder de naam Iseco. In de Benelux was dat nog niet het geval. Vanaf nu komt daar verandering in: Sortrans heet voortaan Iseco Benelux. De naam verandert, maar verder blijft alles hetzelfde, zegt het bedrijf: het kantoor in Breda, de mensen in het bedrijf, de service, maar ook de voedselverdeelsystemen en grootkeukenconcepten.

In de markt van grootkeukens is Sortrans een begrip. In de afgelopen 35 jaar is het bedrijf er in de Benelux in geslaagd om de positie te veroveren van marktleider in voedselverdeelsystemen. Belangrijk detail: deze systemen worden geproduceerd door Iseco, net als Sortrans onderdeel van de Iseco Groep.

Kijk voor meer informatie op de website van Iseco.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels