nieuws

WIJdezorg breidt gastvrijheid uit

Geen categorie

Zorgaanbieder WIJdezorg wil de gastvrijheid en de restauratieve dienstverlening voor bewoners, ouderen uit de wijk, familie en medewerkers verbeteren en het aanbod verbreden. Daarvoor gaat de WIJdezorg samenwerken met cateringbedrijf Hans Culinair in Alphen aan den Rijn.

WIJdezorg breidt gastvrijheid uit

In het project ‘Eten en Drinken’ gaat Hans Wijkhuizen van cateringbedrijf Hans Culinair vanuit zijn expertise op het gebied van voeding & organisatie zijn steentje bijdragen aan persoonlijke zorg en service door het voedingsbeleid van WIJdezorg vorm te geven. Zo zal hij grotendeels werken met verse (streek-) producten. Tevens worden seizoensspecialiteiten aangeboden, een à la carte menu, high tea, warme- en koude buffetten, steengrillen, gourmetten, barbecue, een lunch- en kindermenu en een borrelkaart. Vanaf 2014 wordt het project één voor één bij de diverse woonvormen aangeboden.

WIJdezorg biedt in en vanuit acht zorglocaties in de gemeenten Kaag en Braassem, Rijnwoude, Nieuwkoop en Zoeterwoude woon-, zorg- en welzijnsdiensten aan ouderen en andere zorgvragers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels