nieuws

Lancering verbeterprogramma ‘Lev in de Zorg!’

Geen categorie

Het verbeterprogramma Lev in de zorg! wordt deze week gelanceerd. Het initiatief is van Pool Management & Organisatie en Athena Coaching & Advies. Bijzonder aan dit programma is dat het is ontstaan vanuit de dagelijkse praktijk binnen de zorg, gevoed door de mensen die daar werkzaam zijn

Lancering verbeterprogramma ‘Lev in de Zorg!’

Het programma is gebaseerd op de filosofie dat zorgorganisaties bewust kiezen voor verbinding. Cliënten, vrijwilligers, medewerkers, management en bestuur, bij Lev in de Zorg! doet iedereen mee. De zorgorganisatie heeft zelf de regie en voert zo veel mogelijk zelf uit.

Er wordt gewerkt met een keuzemenu dat specifiek wordt afgestemd op de organisatie en een vast format voor programma’s, methoden en bijeenkomsten, waarbij eigen accenten worden gelegd. Er wordt ingespeeld op wat er bij de zorgorganisatie gaande is waarbij aanvullende modules zoals procesinrichting, kleinschalig wonen, zelfsturende teams en communicatie met dementerenden kunnen worden ingezet.

Door Lev in de zorg! wordt een zorgorganisatie versterkt op gebied van communicatie, samenwerking en leiderschap. Daarnaast verhoogt Lev in de zorg! kwaliteit van leven voor cliënten en werkplezier in de langdurige zorg.

Meer informatie is te vinden op www.levindezorg.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels