nieuws

Online ziekenhuisbezoek plannen bij Meander in Amersfoort

Geen categorie

Familie, vrienden en kennissen van patiënten in Meander Medisch Centrum in Amersfoort kunnen voortaan het ziekenhuisbezoek plannen via een online agenda. Er kan ook een dagboek over de patiënt bijgehouden worden.

Online ziekenhuisbezoek plannen bij Meander in Amersfoort

In Meander Medisch Centrum mogen er niet meer dan twee personen tegelijkertijd op bezoek komen. Het ziekenhuis zegt dat deze regeling zowel voor de patiënt als voor medepatiënten prettiger is. Door gebruik te maken van de agenda op ziekenhuisplanner.nl kan het bezoek beter over de dag of week gespreid worden. Patiënten en bezoekers van Meander Medisch Centrum kunnen gratis van deze service gebruikmaken. Met behulp van een dagboek kunnen familie en vrienden elkaar ook op de hoogte houden over het welzijn van de patiënt.

Een e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord zijn voldoende om de website te gebruiken. Iedereen kan als initiatiefnemer een groep starten en vrienden, familie en kennissen via e-mail uitnodigen om de agenda in te vullen. Met het oog op privacy gebeurt dit binnen een beveiligde verbinding.

 

Bron: Meander Medisch Centrum

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels