nieuws

Al ruim 150 bedrijven op Gastvrij Rotterdam

Geen categorie

Met nog ruim drie maanden te gaan, zijn de vooruitzichten voor de nieuwe horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam 2013 veelbelovend. Ruim 150 toonaangevende bedrijven hebben hun deelname aan de horecavakbeurs voor Zuidwest- Nederland bevestigd.

Al ruim 150 bedrijven op Gastvrij Rotterdam

Tijdens deze eerste editie van Gastvrije Rotterdam staat beleving centraal. Zo komen er een Inspiratieplein en een Demoplein met een doorlopend en gevarieerd programma met onder meer van productdemonstraties, proeverijen, jamsessies met topkoks, masterclasses en wedstrijden. Daarnaast komen er drie themapaviljoens: het WijnPaviljoen, het Village Gastronomique en het ‘Dit Smaakt Naar Meer!’ Paviljoen. Het WijnPaviljoen en Village Gastronomique werken nauw samen voor wat betreft de organisatie van masterclasses, proeverijen en jamsessies.

De eerste editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 23 tot en met 25 september 2013 in Ahoy Rotterdam. Horecaprofessionals kunnen zich op gastvrij-rotterdam.nl registreren voor een bezoek aan de beurs. Toegang is gratis voor horecaprofessionals die in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart 40 euro.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels