nieuws

Koksgilde sluit deal met kennisplatform

Geen categorie

Het bestuur van het Koksgilde heeft een overeenkomst gesloten met Gastronomixs, een ideeëngenerator en interactief platform waar koks kennis met elkaar delen.

Koksgilde sluit deal met kennisplatform

“Dit is echt een geweldige deal, waarmee leden op een moderne manier bij kunnen blijven in hun vak en hun creativiteit verder kunnen ontwikkelen”, zegt Theo van Rensch, president van het Koksgilde. “En daar is het ons juist om te doen. Vooral onze jonge leden – 40 procent van de Koksgildeleden is beneden de 30 jaar – zoeken via internet, apps en meer van deze moderne media hun informatie. Daar spelen we nu helemaal op in. Ik zie dit als een enorme stap voorwaarts voor het Koksgilde.

Jeroen van Oijen, mede-oprichter van Gastronomixs: “We zijn heel erg blij met de samenwerking met het Koksgilde. Gastronomixs krijgt er in één keer bijna 2800 gebruikers bij. Dit bevestigt de behoefte aan een kennisplatform en geeft ons nog meer energie om het verder uit te bouwen. Naast het abonnement gaan we speciaal voor de leden van het Koksgilde minimaal twee keer per jaar livesessies organiseren.” Leden van het Koksgilde krijgen per 1 juli in hun lidmaatschap zonder meerkosten een abonnement op Gastronomixs, ter waarde van 60 euro per jaar.

Bron: persbericht het Koksgilde

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels