nieuws

VHVG verder onder nieuwe naam

Geen categorie

De VHVG heeft een nieuwe naam: Hospitality Management Nederland. De nieuwe naam sluit volgens de vereniging beter aan bij de ontwikkelingen in de markt en bij de functies van de verenigingsleden.

VHVG verder onder nieuwe naam

De nieuwe naam is evenals het nieuwe logo gepresenteerd tijdens het Jubileumcongres ter ere van het 30-jarig bestaan van de vereniging in Zaandam. “De naam VHVG was gedateerd als je kijkt naar de doelgroep waar we voor staan en moest ook steeds worden uitgelegd aan mensen die de vereniging niet kennen”, aldus voorzitter Raymond Nolte. Bovendien zijn steeds meer leden vakinhoudelijk werkzaam op het gebied van hospitality, ofwel gastvrijheid.

De nieuwe naam Hospitality Management Nederland hangt samen met een nieuwe koers die de vereniging heeft uitgestippeld, waarbij vernieuwing en verjonging centraal staan. Zo kunnen leden voortaan geen lid meer blijven als ze met pensioen gaan. Voor het werven van nieuwe leden kijkt de vereniging verder dan alleen managers in de zorg. Ook andere professionals zoals gastvrijheidsmedewerkers of talentvolle studenten kunnen lid worden, evenals professionals uit andere sectoren die een sterke affiniteit hebben met hospitality, zoals managers uit het cateringsegment.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels