nieuws

Weekendje weg met E-Zin & Zorg

Geen categorie

-advertorial- Wil jij een weekendje weg winnen? Doe dan mee aan de collega quiz in het digitale magazine E-Zin & Zorg en win een hotelovernachting. Dit magazine is speciaal gemaakt met en voor medewerkers in de ouderenzorg, de thuiszorg en kraamzorg envertelt leuke en leerzame verhalen en films over het werken in de zorg.

Weekendje weg met E-Zin & Zorg

Deze editie heeft als thema ‘gastvrijheid in de zorg’. Want zorgen voor mensen betekent ook zorgen dat zij zich prettig voelen. Voor mensen in een verpleeg- of verzorgingshuis betekent dat: zorgen dat zij zich zoveel mogelijk thuis voelen. Wanneer cliënten zich prettig voelen, worden ze rustiger, hebben ze minder hulp nodig en is de kwaliteit van hun leven beter. Wat kun je daar als medewerker in de zorg voor doen? Het magazine laat zien dat er heel veel goede dingen gebeuren in de zorg: leuke projecten, mooie ontmoetingen. Geen vakblad, maar een inspiratie magazine. Ga snel naar www.ezinenzorg.com en meld je aan als abonnee (geheel gratis!)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels