nieuws

Circus Sijm organiseert voorstellingen voor woonzorgcentra

Geen categorie

Circus Sijm organiseert in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds circusvoorstellingen voor woonzorgcentra. De voorstelling wordt gratis aangeboden en zorginstellingen kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen.

Circus Sijm organiseert voorstellingen voor woonzorgcentra

Er moeten minimaal 120 ouderen worden uitgenodigd om deze dag door te laten gaan. Voor het plaatsen van het circus is een terrein van 22 x 22 meter voldoende. Op locatie dienen aansluitingen ten behoeve van water en stroom aanwezig te zijn. Vergunningen worden allemaal geregeld.

Het circus heeft 280 zitplaatsen beschikbaar. Voor zorginstellingen kan de inrichting worden aangepast, zodat mensen in een rolstoel of zelfs in een bed naar de voorstelling toe kunnen. De voorstelling duurt één uur.

Periode
25 september – 30 september: Regio Zwolle/Kampen/Meppel/Emmeloord
10 oktober – 15 oktober: Regio Brabant/Limburg
23 oktober – 29 oktober: Regio Noord-Holland/Gooi.

Kijk voor meer informatie en/of aanmelding hier.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels