nieuws

Nieuw ontvangstsysteem Isala moet wachten veraangenamen

Geen categorie

In het nieuwe ziekenhuis van Isala in Zwolle, dat begin augustus de deuren opent, is een nieuw, geautomatiseerd aanmeldsysteem geïnstalleerd. Het is de bedoeling dat gasten hiermee meer vrijheid krijgen tijdens het wachten.

Nieuw ontvangstsysteem Isala moet wachten veraangenamen

De centrale ontvangst heeft veel weg van het automatisch inchecken op luchthavens. Gasten moeten zich bij binnenkomst aanmelden bij één van de acht aanmeldzuilen voordat ze naar de betreffende afdeling kunnen. Gastvrouwen en -heren staan klaar om vragen te beantwoorden, zeker in het begin als mensen nog moeten wennen aan het nieuwe systeem. Gasten moeten altijd een identiteitsbewijs meebrengen om zich aan te kunnen melden.

Na het scannen is op het scherm te zien waar ze moeten zijn en of er een wachttijd is. Als ze niet meteen naar de afdeling hoeven en bijvoorbeeld iets kunnen eten of liever in de centrale hal wachten, kunnen ze een sms-bericht op hun mobiele telefoon ontvangen als ze worden verwacht. Ook de betreffende afdeling kan zien welke patiënt zich heeft aangemeld voor een afspraak.

Bekijk hier een filmpje over de centrale ontvangst bij Isala.

http://youtu.be/vyHdmD1LKxA

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels